«Круглий стіл»-діалог «З БОГОМ ЧИ НЕ ДАЙ БОЖЕ?» Нова Верховна Рада: синергія молодості і досвіду чи майдан розбрату і конформізму?

 ›  › «Круглий стіл»-діалог «З БОГОМ ЧИ НЕ ДАЙ БОЖЕ?» Нова Верховна Рада: синергія молодості і досвіду чи майдан розбрату і конформізму?

анонси

«Круглий стіл»-діалог «З БОГОМ ЧИ НЕ ДАЙ БОЖЕ?» Нова Верховна Рада: синергія молодості і досвіду чи майдан розбрату і конформізму?

КИЇВСЬКИЙ ПРЕС-КЛУБ спільно з ІНСТИТУТОМ АНАЛІЗУ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ

проводять «круглий стіл»-діалог «З БОГОМ ЧИ НЕ ДАЙ БОЖЕ?» Нова Верховна Рада: синергія молодості і досвіду чи майдан розбрату і конформізму?

ЩО: «Круглий стіл»-діалог «Нова Верховна Рада: синергія молодості і досвіду чи майданчик розбрату і конформізму?»

ДЕ: Прес-центр Національної спілки журналістів України (м. Київ, вул. Хрещатик, 27А, 2-й пов.)

КОЛИ: 28.11.2014 р. о 13-00

ТРИВАЛІСТЬ: 1,5 години – дискусія, півгодини – ексклюзивні інтерв’ю

Теми для обговорення:
· Заявлені і перші реформи: реальність чи популізм? Хто у владі і чому може бути не зацікавленим у виконанні обіцянок, зокрема, затягуванні розслідування подій листопада-2013 – лютого-2014?

· «У новій Україні ніколи більше не буде місця гіперкорупції, бонапартизму, кумівству і дилетантству». Яка дійсна динаміка процесу люстрації влади?

· Молоді нардепи: як грамотно і чесно виконувати накази виборців, не порушуючи партійної і фракційної дисципліни? Роль неформальних груп та об’єднань депутатів

· Яким має бути дієвий контроль громадянського суспільства, аби стати для влади нічним кошмаром?

Нова українська влада прийшла на Грушевського з Євромайдану. Там майбутні народні депутати, міністри і президент обіцяли передовсім з усією суворістю закону покарати повалену злочинну владу попередників і пропонували тези до побудови вже їхніми руками революційної за суттю моделі нової України без гіперкорупції, бонапартизму, кумівства і непрофесіоналізму.

Чи здатне громадянське суспільство, сформоване Майданом, не повторити найгіршої помилки постпомаранчевого періоду, натомість запровадивши жорсткий контроль за своїми посланцями у владу?

До участі в роботі «круглого столу» запрошено

молодих депутатів парламентських партій Олександра Черненка (БПП), Леоніда Ємця (Народний фронт), Альону Шкрум та Івана Крулька (БЮТ), Ганну Гопко, Віктора Кривенка та Семена Семенченка («Самопоміч»), Дмитра Линька (Радикальна партія Олега Ляшка);

політичний актив Майдану, експертів, політиків — Олесю Яхно, Олеся Донія, Тараса Чорновола, Вадима Карасьова, Сергія Солодкого, Олександра Кравцова, а також (у форматі телемостів) журналістів Одеси, Литви та Молдови.

Акредитація: (044) 235-8233, (050) 734-9949

«Круглий стіл»-діалог «З БОГОМ ЧИ НЕ ДАЙ БОЖЕ?» Нова Верховна Рада: синергія молодості і досвіду чи майдан розбрату і конформізму? Reviewed by on 28.11.2014 .

КИЇВСЬКИЙ ПРЕС-КЛУБ спільно з ІНСТИТУТОМ АНАЛІЗУ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ проводять «круглий стіл»-діалог «З БОГОМ ЧИ НЕ ДАЙ БОЖЕ?» Нова Верховна Рада: синергія молодості і досвіду чи майдан розбрату і конформізму? ЩО: «Круглий стіл»-діалог «Нова Верховна Рада: синергія молодості і досвіду чи майданчик розбрату і конформізму?» ДЕ: Прес-центр Національної спілки журналістів України (м. Київ, вул. Хрещатик, 27А,

ABOUT AUTHOR /