Старт проекту «Перезавантаження – відкрита влада. Нова якість управління столицею»

 ›  ›  › Старт проекту «Перезавантаження – відкрита влада. Нова якість управління столицею»

круглий стіл,прес-релізи

Старт проекту «Перезавантаження – відкрита влада. Нова якість управління столицею»

9  червня 2015 року в Київському прес-клубі відбувся круглий стіл щодо обговорення майбутніх місцевих виборів за новими правилами – відкритими списками.

На ньому Інститут аналізу та прогнозування презентував проект «Перезавантаження – відкрита влада – нова якість управління столицею», мета якого дати киянам об’єктивну інформацію про учасників передвиборчого процесу та правдиві дані про них.

В ході круглого столу експерти, соціологи та політичні аналітики поділилися думками щодо необхідності якісних персональних змін у владі, а також глибокого та якісного, завчасного інформування громад про претендентів на владу.

Як заявив директор Інституту аналізу та прогнозування Юрій Лісничий, в рамках проекту «Перезавантаження – відкрита влада – нова якість управління столицею» буде проведено низка експрес-опитувань мешканців столиці щодо їх візії нової влади у Києві, аналіз конкурентного поля можливих кандидатів, сформовані дос’є на цих політиків.

З висновками експертів, а також з опрацьованою об’єктивною інформацією про кандидатів у столичну владу експерти щомісяця планують ознайомлювати киян з метою підвищення рівня поінформованості мешканців столиці та з огляду на нову виборчу систему відкритих списків.

«В рамках нашого проекту вже було проведено бліц-опитування киян щодо їх вимог до нової влади у Києві. Використовуючи озвучені киянами вимоги до мера столиці, перевіряючи на відповідність цим вимогам біографії провідних київських політиків, ми прогнозуємо, що серйозними конкурентами Кличка можуть стати зокрема київські нардепи-мажоритарники Леонід Ємець, Юрій Левченко та Андрій Білецький. Щоправда ніхто з них ще не заявив про наміри помірятися силами з Кличком», — зазначив директор Інституту аналізу та прогнозування Юрій Лісничий.

У подальшому організатори в рамках проекту «Перезавантаження – відкрита влада – нова якість управління столицею» будуть презентувати рейтингові опитування електоральних уподобань киян. В рамках проекту Київський прес-клуб організовуватиме щомісячну медіа-презентацію результатів дослідження і інформаційного звіту та лідерів громадських вподобань киян та запрошуватиме їх на круглі столи з пресою, політологами експертами та аналітиками.

Інститут аналізу та прогнозування планує в рамках проекту здійснити контент аналіз та моніторинг вищеперечисленних польових даних, а також презентуватиме аналітичні висновки, оформлені в інфографічних звітах.

Інститут аналізу та прогнозування планує запросити політиків, які вже визначилися стосовно участі у мерських виборах, на наступний круглий стіл для обговорення зокрема їхніх програм розвитку Києва.

Старт проекту «Перезавантаження – відкрита влада. Нова якість управління столицею» Reviewed by on 10.06.2015 .

9  червня 2015 року в Київському прес-клубі відбувся круглий стіл щодо обговорення майбутніх місцевих виборів за новими правилами – відкритими списками. На ньому Інститут аналізу та прогнозування презентував проект «Перезавантаження – відкрита влада – нова якість управління столицею», мета якого дати киянам об’єктивну інформацію про учасників передвиборчого процесу та правдиві дані про них. В ході круглого

ABOUT AUTHOR /